Välkommen till Svenska leonbergerklubben

 START  KLUBBINFO  UPPFöDNING  MEDLEM  LEONBERGER  HÄLSA  MENTALITET  UTSTÄLLNING  WORKING LEOS  LÄNKAR  


Information från avelsrådet


2015-09-14
 

Hej på er allihopa.
 
Nu har vi fått ut den låsta sidan för er uppfödare  och  hanhundsägare. Nu ska den bara fyllas också och vi ber er om hjälp till det. Vad ska den innehålla , vad kan du bidra med ? Bilder, fakta, tips och trix, ja allt mellan himmel och jord som kan tänkas  komma till användning. 
 
Missa inte att anmäla er till konferensen 14 februari 2016! 1/5 av platserna är redan bokade. Tik och hanhundsägare som haft minst 1 kull är välkomna att anmäla sig.
 
//Avelsrådet 

2015-08-27

Hej på er!

Det händer en hel del men saker tar ju sin tid. Nåväl, nu är planeringen till Uppfödarkonferensen klar och vi är mycket glada över att få presentera vår uppfödarkår för David Selin och Per Jensen. Det blir en heldag med fokus på avel och uppfödning där både nya som gamla kommer få mycket med sig hem till sina gedigna avelsarbeten. Är du uppfödare och inte medlem så har du möjlighet att lösa ditt medlemskap innan 1 December om du vill delta. Inbjudan finns ute på hemsidan . Finns du med under länkar på hemsidan så kommer du få en inbjudan i din mailbox, håll utkik efter den. Är du medlem och uppfödare men inte finns tillgänglig under uppfödare på hemsidan, låt oss veta så vi kan skicka inbjudan till dig. Glöm inte anmäla senast 1 December, därefter släpper vi platserna till andra uppfödare av stora raser.

Det har även arbetats med att få fler att engagera sig i kommitteérna och det är en stor ära att Anne-Marie Krigh numer är en av oss i avelsrådet. Vi har även skrotat begreppet uppfödarombud och ersatt med kloka gummor, i dagsläget finns 2 stycken mycket kloka gummor , Anne-Marie från avelsrådet och Margaretha Mix och bättre gummor kunde inte lägga ribban för vad dessa ska vara behjälpliga med. Ett gott hjärta, humor, ödmjukhet och mycket erfarenhet. Vi hoppas att ni kommer ha mycket hjälp när ni väl behöver.

En låst plats på hemsidan för uppfödare och hanhundsägare öppnas vilken dag som helst , det är nästan helt klart. Vi hoppas även här att ni kommer finna det ni söker, förhoppningen är att ni kan dela med er av sånt ni samlat på er så att det blir en stor kunskapsbank, Studier, forskning, det senaste , tips , parningskalendern mm mm , ja allt som du kan behöva eller intresserar dig ska finnas där. Vi i Avelsrådet vill passa på att önska er alla en solig och färgglad höst och tveka inte att höra av dig till oss.

 //Avelsrådet

Gm. Maria Andersson

 

 


 

Meny pil

Avelsrådet informerar
Info Index, Hd/Ed
Uppfödarträffar
Avel-Uppfödning
Uppfödare
Avel-Protokoll
Avel - RAS
Avel - Statistik
Avel - Hanhundsintyg
Avel - Grönt ljus? (Green light)
Avel - HD/ED
Avel - Ögon
Info till valpköpare
Valphänvisning & valppaket

tom tom tom
  Svenska Leonbergerklubben
Kontakta SLBK »

Medlemsbutik »
Bli medlem »

För uppfödare Avel
Avel »
Valphänvisning »
Hanhundslistan »
För besökare
Hitta valp »
Leonberger info »
Lokalombud »