Välkommen till Svenska leonbergerklubben

« slbk.com |   SKÅNE |  N.NORRLAND |  ÖREBRO |  VÄRMLAND |  V. GöTALAND (S) |  MELL. NORRLAND |  V. NORRLAND |  V. GÖTALAND(N) |  S. NORRLAND |  | UPPSALA |

                                                TRÄFFARKIV 2015 SKÅNE

2014 2013 2012 2011 2010 2009-2007

 

 
 
Annandagspromenad i Järavallen 26 december 2015

Årets sista träff hölls av Niklas Bohn då vi lokalombud va runt om på andra ställen. Vädret va inte det roligaste men några tappra hundmänniskor tog med sina vovvar ut i ösregnet. Vi tackar alla som kommit på träffarna under året och ser fram emot att ses under 2016!!

Adventspromenad i Malmö 29 novmeber 2015
Advenstpromenaden bjöd på hyfsat väder och det kom en hel del hundar. Trevligt med några icke skånska hundar också som va på besök och gick med oss genom Malmös julskyltning. Vi blev som vanligt stoppade av människor som fråga om rasen och nytt för i år va att många ville ta selfie på sig och "Björnen". Kul dag som avslutades med gruppbild för alla och fika för en del.
Foto/promenadträff på Revinghed 24 oktober 2015

Många hundägare och hundar kom på vår träff ute på Revingehed. Foto och promenad stod på programmet och visst ser väl denna bilden lite extra fin ut:-) Tack till Anders Borglin som lotsade oss som fota.

Promenad Vedema 26 september 2015
Vi träffades och gick en promenad i Vedemaskogarna. vi blev en 8 hundar med ägare. Avslutades med svampaj och en 1 års kaka dagen till ära. Knockando's Qmp Quinta Red bjöd på pajen eftersom hon blivit svensk champion, och Macke fyllde 1 år så lena o Mats bjöd på kaka.
Skoj på Hundalandet 22 augusti 2015
Utanför Brösarp ligger Hundalandet. Hundarna fick prova på alla möjliga hinderbanor som kanske egentligen va byggda för lite mindre raser men det klarar våra lejon ändå. Grillning fick avsluta vår soliga trevliga träff!
Bland Zebror och Lemurer 14 juni 2015
Ett stort gäng folk och hundar träffades på Ystad Djurparks parkering 14 juni. Djurparkens alla djur fick träffa våra trevliga lejon och vi fick hälsa på allt från apor till kameler. Efter rundan blev det sedvanlig fika ute mittemot parkens Lemurer. Vi tackar alla som kom och gjorde träffen till en väldigt trevlig träff!!

 

Promenad Finnstorpsjöarna 14 maj 2015
Maj månads träff hölls i Finnstorp under Niklas Bohns guidning. Dagen bjöd på vackert väder, fin promenadväg och avslutades med grillning nere vid sjön. Några lejon tog sig till och med ett litet dopp. Extra kul var det att det kom lite nya leonbergerägare med nya vovvar till träffen som vi fick lära känna. Stort tack till Niklas för du visa oss vägen runt och tack till alla andra också som kom och gjorde dagen trevlig:-)

 

Utställningsträning den 19 april 2015
Vi träffades på Lomma Brukshundsklubb i strålande sol för att ha utställningsträning under Nicklas Lundhs ledning. Vi startade med lite teori där Nicklas gick igenom en del kring utställningarna. Sedan gick hela gänget ut i solen för att träna. En lärorik dag med många garv och mycket sol. Vad mer kan man önska =) Tack Nicklas för att du kom och delade med dig av dina tips och trix.

 

Jakten på det försvunna benet 14 mars 2015

Dagens träff arrangerades av Lisa, som hade lyckats skaffa sponsoret till denna frågepromand. Många kom idag både gamla och nya, ortoligt roligt med den uppslutningen. Vädergudarna var på vår sida när vi gick runt i Rövarekulan på jakt efter frågorna som Lisa fixat ihop. Här fanns fika station med kaffe och kaka till alla och chans att sitta en stund och prata och njuta av vädret. När vi kom i mål så var där ett prisbord som var värdigt vilken specialutställning som helst. =) Alla fick priser med sig hem och hundarna fick skivad falukorv som belöning efter väl genomförd promenad. Grillarna var i gång och det bjöds på korv med bröd under prisutdelningen. Tror inte någon gick hem besviken efter denna träffen. Lite bilder hör neden.
Tack alla för att ni kom och TACK Lisa för att du fixade det så himla trevligt för oss.


Det finna prisbordet =)

 

 

Promenad i Tykarp 21 februari 2015
Vi hade bättre tur med vädret i år än vad vi hade förra året då vi gick promenade i 1/2 m snö. Efteråt grillade vi. Gruppbilden från dagens övning här nedan. Tack all för att ni kom.

 

 

Promenad i Fulltofta 25 januari 2015
Vi samlades för att gå en promenad i Fulltofta, snöblaskigt och med tunga moln startade vi promenaden. Vi var inte så många men lika glada var vi ändå. Promenaden avslutades med att vi grillade och fikade. Nedan är dagen gruppbild =) Tack ni som kom.

 

 

 

Meny pil

tom
tom

Svenska Leonbergerklubben
Kontakta SLBK »

Medlemsbutik »
Bli medlem »

För uppfödare
Avel »
Valphänvisning »
Hanhundslistan »
För besökare
Hitta valp »
Leonberger info »
Lokalombud »