Välkommen till Svenska leonbergerklubben

« slbk.com |   SKÅNE |  N.NORRLAND |  ÖREBRO |  VÄRMLAND |  V. GöTALAND (S) |  MELL. NORRLAND |  V. NORRLAND |  V. GÖTALAND(N) |  S. NORRLAND |  | UPPSALA |

 


Skånes Träffarkiv 2016
2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010  2009-2007
Annandagspromenad Järavallen 26/12 2016
Så var sista träffen avklarad. 15 hundar drog ut i skogen och rastade ägarna så dom blev av med lite julamad =)
Tack för i år och hoppas vi ses 2017
Adventpromenad i Malmö 4 /12 2016
Årets adventspromenad blev lite grå och blåsig men det hindrade inte 15 glada hundar med mattar och hussar dra på tur genom Malmös gågata. Vi blir alltid lika välkomnade av folket. I år stötte vi ihop med några New Foundlands och Pyreneer så det blev många stora hundar där ett tag. Promenade avslutades i vanlig ordning med fika på en av uteserveringarna. Tack all för ni kom!!
Promenad Snogeholmssjön 29/10 2016 
Vi träffades vid Fiskestugan vid Snogeholmssjön. Det var en blåsig men solig dag men här inne i skogen var det inte så blåsigt. Ett trevligt ställa att gå på med underbara höstfärger. Efteråt grillade vi, vi som inte glömt sakena hemma =). Dagens träff drog i hoppa 12 vuxna och ett helt gäng ungar =) och 10 leonberger. Tack för att ni kom.

 

7- kamp på Maglasäte IP 28/8 2016
Morgonen bjöd nog på regn i större delen av Skåne så det kändes tveksamt om någon skulle vilja komma på träffen. Men det var bara att dra iväg för att se vem och vilka som trotsade vädret. Det var faktiskt en hel del och vädret bjöd på överraskning. Det var sol och varmt hela tiden vi var där. 12 hundar med ägare kom. Dock tävlade inte alla. Dagen bästa placering var Katarina med Brumma, den lilla svarta utbölingen ;) Grattis =) delad 2:a plats kom Ylva med Leia och Anna med Dexter, 3:a kom Tommy med Rambo, Delad 4:de plats kom Anna med Elvis, Kristina med Tezz och sedan följde Anette med Warg, Niklas med Pontus, Jan-Åke med Bianca och Niklas och Rasmus.

 

Leonbergerpromenad i Bokskogen Torup 4/6 2016

Foto. Göran Borglin
Tyvärr hann många köra innan vi fick tagit dagens gruppbild =/
SOMMAR var det idag och varmt =) men ändå kom det 15 lejon och 23 tvåbenta kom trotsade värmen och gick två olika spår då det fanns små valpar som gick en kortare runda och dom vuxna gick den längre vägen =). Sedan hade Lisa Jönsson varit i farten och fixat med lite sposorgåver till alla deltagarna i form av lite godis till hundarna som alla fick ta del av =). Sedan hade Lisa även satt ihop två quiz med lite klurigheter som vi skulle svara på, vi var många som inte riktigt klarade uppgiften, vet inte om vi ska skylla på värmen att inte hjärnorna fungerade till 100 % ;) men två lyckades dock bättre än många av oss =) Jane och Håkan som kom etta och Axel på andra plats. Grattis!!! till er och till dom fian priserna från Wallowa's Djurbutik i Löberöd.
Tack alla för att ni kom idag.

Leonbergerträff Tyckarpsgrottan 24/4 2016
Vi hade päls- och klovårds och utställningsträning i Tyckarp idag. 22 hundar med mattar och hussar kom och gick promenad för att efter få tips av Lena Holmberg om kloklipp och pälsvård. Mats hade lite utställningsträning med oss som vill in i ringarna och fajtas =) Vi grillade och och hade trevigt samkväm =) Tack alla som kom =)

 

Leonbergerträff Billebjer 28/3

Annandagpåsk bjöd på fint väder och en tipsrunda i vackra Billebjer. Tipsrundans frågor handlade bara om vår ras och frågorna va nog lite luriga för där var inte så många rätta svar:-)Förslaget blev att vi gör om det igen med samma frågor en annan gång!

Tack till alla som kom!


 

Leonbergerträff Saxtorpssjöarna 20/2 2016
Snöblandat ösregn blev det på februariträffen. Ett tappert gäng tog sig ändå till Saxtorp för en träff som avslutades med fika inomhus:-)

 

Leonbergerträff Finstorpssjöarna 23/1 2016
Årets första träff hade vi i Finstorp. Snön fladdrade ner och skogen var täckt med fin ren vit snö. Vi gick en lagom lång runda och avslutade med grillning. Ett perfekt vindskyddat grillställe delade vi med ett gäng skridskoråkare. En alledelas utmärkt start på "träffåret". Tack till alla människor och hundar som kom:-)

 

Meny pil

tom
tom

Svenska Leonbergerklubben
Kontakta SLBK »

Medlemsbutik »
Bli medlem »

För uppfödare
Avel »
Valphänvisning »
Hanhundslistan »
För besökare
Hitta valp »
Leonberger info »
Lokalombud »